Meditatieavond

donderdag 13 april 2017 om 19:00

 

 

Brug der Wijsheid is een regionale locatie van Kagyu Yeunten Gyamtso Ling en werd in 2002 door de Stad Kortrijk als een culturele vereniging erkend.

Dit jaar stellen wij opnieuw drie doorlopende activiteiten per maand voor. Naast de stille meditatie bieden we ook de rituele meditaties van Tchenrezig en Tara aan. Alle activiteiten gebeuren op basis van de raadgevingen van de Lama’s verbonden aan het instituut.
Iedereen is welkom. De sessies staan open voor zowel beginners die willen mediteren als voor meer ervaren beoefenaars die graag samen met anderen oefenen. 

Alle activiteiten vinden plaats op een private locatie. Het maximum aantal deelnemers is beperkt. Gelieve u daarom telkens online aan te melden via het aanmeldingsformulier op de website of ten laatste één dag vooraf een seintje te geven om uw aanwezigheid aan te kondigen. Dat kan via telefoon of e-mail. 

U hoeft niets mee te brengen, maarwie een eigen meditatiekussen of bankje heeft, mag dit gerust meebrengen. Een dekentje is niet noodzakelijk maar wel handig.

Voor de rituele meditaties op dinsdag is de nodige tekst voorhanden.

Bijdrage in de kosten = 2 € 

Er zijn geen activiteiten in juli en augustus. 

De data kunnen veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig deze website of onze pagina op facebook  www.facebook.com/brugderwijsheid

 

 

<< Terug naar het overzicht


<< Terug naar het overzicht