Klik op het centrum-logo van uw keuze
image description
image description
image description

Yoga weekend, met Karma Chookela Bhutia

zaterdag 8 juli 2017 - 10:30 tot zondag 9 juli 2017 - 16:00

Karma Chookela legt tijdens elk weekend de nadruk op andere doelstellingen.

Yoga voor stressmanagement en rugzorg yoga.

Yoga is misschien wel de beste manier om stress aan te pakken.
Ont-stressende yoga in het bijzonder, legt de nadruk op diepe ontspanning, ademhalingsoefeningen (pranayama), meditatie en zacht versterkende houdingen, die hun werkzaamheid hebben bewezen in de onmiddellijke verlichting van stress. 

De tweedaagse richt zich tot mensen die vele uren zittend in één houding doorbrengen en extra gevoelig zijn voor lage rugpijn.
 
Kortom, een yoga weekend bedoeld voor iedereen. Ook voor mensen die niet op een regelmatige basis fysieke oefeningen doen. En een goede start voor zij die nog nooit yoga beoefenden. 
 

Yoga is een eeuwenoude uit India afkomstige discipline die angsten bestrijdt en innerlijke rust brengt. Dankzij eenvoudige houdingen wordt de spanning uit ons lichaam verwijderd terwijl de posities ook diep inwerken op de organen en de wervelkolom. 

Toegankelijk voor iedereen verbetert yoga de concentratie door de ongecontroleerde stroom van gedachten te stoppen. De oefeningen voor het lichaam, de ademhaling, en de band met mentale processen bewerkstelligen een goede fysieke conditie en een gezonde levenswijze ondersteund door geestelijke rust.
 
Karma Chookela Bhutia is afkomstig uit Sikkim (India). Zij is de zus vanLama Zeupa en woont al enkele jaren in Luik. Zij is een gediplomeerde yogadocente bij drie prestigieuze internationale yogascholen in India. Zo behaalde zij een certificaat in de vier yogastijlen: de Hatha yoga, de Astanga Vinyasa yoga, de Pranayama yoga en de therapeutische yoga.
Haar oefeningen laten iedereen toe om pauzes en stiltemomenten in te lassen in zijn/haar leven die zorgen voor ontspanning en een diep innerlijk welbehagen.
 
Elk weekend kan afzonderlijk gevolgd worden.
De volgende weekends vinden plaats op:
-          zaterdag 21 en zondag 22 oktober
-          zaterdag 9 en zondag 10 december

Bijdrage: € 83 voor gewoon lid / € 93 voor niet-lid (voor de twee dagen, maaltijden en overnachting inbegrepen, op basis van een gemeenschappelijke standaardkamer). Voor andere ledenkortingen, zie ‘Bijdrage lidmaatschap 2017’.

 

<< Terug naar het overzichtInschrijven

Het volledig lidmaatschap is niet vereist wanneer u gebruikt wenst te maken van onze activiteiten. Het wordt echter altijd op prijs gesteld en biedt u ook enkele voordelen.
>> Meer info.

Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren (aankoop voeding, verdeling van de kamers, …), vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
>> Online inschrijven

 

Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy

Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy

TEL: 00 32 (0)85 27 11 88
FAX: 00 32 (0)85 24 06 38

E-mail: yeunten.ling@tibinst.org

BNP Paribas Fortis: IBAN: BE39 2400 2910 1519 - BIC: GEBA BE BB

<< Terug naar het overzicht