Yoga weekend, met Karma Chookela Bhutia

zaterdag 21 oktober 2017 - 10:30 tot zondag 22 oktober 2017 - 16:00

Karma Chookela legt tijdens elk weekend de nadruk op andere doelstellingen.

Klassieke Indische yoga 
Satyananda is de oprichter van de Bihar yoga school, een hedendaags yoga instituut dat wetenschappelijk onderzoek en klassieke yoga op elkaar afstemt. Klassieke Indische yoga is een ontspannende vorm van yoga, die technieken van de Hatha Yoga (houdingen van lichaam en handen, ademhalingsoefeningen) en de Raja Yoga (meditatieve yoga) combineert. Op die manier ontstaat er evenwicht in de praktijk. Deze vorm van yoga wordt aanbevolen aan al wie zijn fysieke gezondheid en mentale rust wil bevorderen teneinde de uitdagingen van ons drukke bestaan de baas te kunnen.
Yoga is een duizend jaar oude discipline en is afkomstig uit India. Yoga leert ons beter om te gaan met angsten en brengt de nodige innerlijke rust. De eenvoudige houdingen helpen om blokkades in het lichaam op te heffen. Ze werken eveneens diep in op de organen en de wervelkolom.
 
Yoga is toegankelijk voor iedereen en temt de grillen van de geest waardoor de concentratie verbetert. Er wordt gewerkt met het lichaam en met de ademhaling die verbonden is met onze mentale activiteit. Zo verkrijgen we niet alleen een betere fysieke gezondheid, maar ook een gezondere levensstijl die gepaard gaat met een rustige geest.
 
Karma Chookela Bhutia is afkomstig uit Sikkim (India). Zij is de zus vanLama Zeupa en woont al enkele jaren in Luik. Zij is een gediplomeerde yogadocente bij drie prestigieuze internationale yogascholen in India. Zo behaalde zij een certificaat in de vier yogastijlen: de Hatha yoga, de Astanga Vinyasa yoga, de Pranayama yoga en de therapeutische yoga.
Haar oefeningen laten iedereen toe om pauzes en stiltemomenten in te lassen in zijn/haar leven die zorgen voor ontspanning en een diep innerlijk welbehagen.
 
Bijdrage: € 83 voor gewoon lid / € 93 voor niet-lid (voor de twee dagen, maaltijden en overnachting inbegrepen, op basis van een gemeenschappelijke standaardkamer). Voor andere ledenkortingen, zie ‘Bijdrage lidmaatschap 2017’.
 

<< Terug naar het overzichtInschrijven

Het volledig lidmaatschap is niet vereist wanneer u gebruikt wenst te maken van onze activiteiten. Het wordt echter altijd op prijs gesteld en biedt u ook enkele voordelen.
>> Meer info.

Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren (aankoop voeding, verdeling van de kamers, …), vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
>> Online inschrijven

 

Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy

O.N.: 431.896.359
Château du Fond l'Evêque

4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy

TEL: 00 32 (0)85 27 11 88
FAX: 00 32 (0)85 24 06 38

E-mail: yeunten.ling@tibinst.org

BNP Paribas Fortis: IBAN: BE39 2400 2910 1519 - BIC: GEBA BE BB

<< Terug naar het overzicht