Klik op het centrum-logo van uw keuze
image description
image description
image description

Weekend voor jongvolwassenen (van 16 tot 36 jaar) VOLZET

vrijdag 5 mei 2017 - 16:00 tot zondag 7 mei 2017 - 16:00

VOLZET

Wat heeft een jongerenweekend te bieden?

Een uitgelezen kans voor jonge mensen die in het boeddhisme geïnteresseerd zijn om samen te komen in een inspirerende omgeving.

Als je niet veel van het boeddhisme afweet, zal je via een introductie kunnen kennismaken met de meditatiepraktijk. Bovendien kan je tijdens dit weekend jongeren ontmoeten die de boeddhistische raadgevingen reeds toepassen in hun dagelijks leven.

Weet je al meer over het boeddhisme, dan is dit de kans om je praktijk te onderhouden. Misschien nam je ooit al eens deel aan onze jongeren-zomerretraite. Je kunt elkaar hier weer ontmoeten en samen verder bouwen aan je motivatie en beoefening.

Hoe verloopt een jongeren weekend?

Tijdens het weekend wisselen praktijk en vrijwilligerswerk (karma yoga) elkaar af. Daarnaast is er ook ruimte voor open discussies (en wat plezier natuurlijk).

 

 

 

Hoe veel kost het?

We betalen een kleine bijdrage van € 5 per dag. Daarin zijn onderdak en al onze maaltijden inbegrepen. Bijna helemaal gratis! In ruil geven wij iets terug aan het centrum en doen we vrijwilligers werk. We slapen in gemeenschappelijke kamers van 4 tot 8 personen.

 

Je kan ons volgen op facebook voor alle aanvullende informatie betreffende het zomerprogramma (retraite) en alle andere activiteiten die doorheen het jaar voor jongeren worden georganiseerd: weekends en jongerenavonden. Mocht je suggesties hebben of wensen deel te nemen aan de organisatie van deze activiteiten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onze facebookpagina “Young People 4 Tibetan Buddhism” of het volgende mailadres: youngsters4buddhism@gmail.com

 

Volgende jongerenweekend: Vrijdag 27 (16u) tot zondag 29 oktober (16u)

Zomerretraite voor jongvolwassenen: Vrijdag 28 juli (16u) t/m woensdag 2 augustus (16u)

 

 

<< Terug naar het overzichtInschrijven

Het volledig lidmaatschap is niet vereist wanneer u gebruikt wenst te maken van onze activiteiten. Het wordt echter altijd op prijs gesteld en biedt u ook enkele voordelen.
>> Meer info.

Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren (aankoop voeding, verdeling van de kamers, …), vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
>> Online inschrijven

 

Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy

Château du Fond l'Evêque
4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy

TEL: 00 32 (0)85 27 11 88
FAX: 00 32 (0)85 24 06 38

E-mail: yeunten.ling@tibinst.org

BNP Paribas Fortis: IBAN: BE39 2400 2910 1519 - BIC: GEBA BE BB

<< Terug naar het overzicht