Klik op het centrum-logo van uw keuze
image description
image description
image description

Dagprogramma:Vanuit de duale visie naar de Niet-duale Visie van de Werkelijkheid, met Lama Zeupa

zaterdag 20 mei 2017 van 10:30 tot 16:00

 

Het is het geloof in de scheiding tussen licht en schaduw, tussen geest en materie, tussen dichtheid en lichtheid, enz., dat van ons afhankelijke wezens maakt van de uiterlijke schijn.

Toen hij zijn eigen ervaring van de Verlichting overdroeg, zei de Boeddha : “Alles wat ogenschijnlijk verdeeld en verschillend is, is illusie. De Non-Dualiteit is de intieme ervaring van Uw wezen. Ze is vrij van concepten en zonder dualiteit”.

 

In de Soetra staat het volgende : “Wanneer de Boeddha’s de Leer verkondigen, steunen ze altijd op de twee werkelijkheden (de conventionele en de ultieme). De dwaze wezens beschouwen de conventionele (of relatieve) waarheid als zijnde de ultieme, terwijl de Wijze man/vrouw de ultieme waarheid beschouwt als zijnde de conventionele”.

 

Bijdrage: €25 (soepmaaltijd inbegrepen)

 

Inschrijving en voorafbetaling is noodzakelijk.

 

 

<< Terug naar het overzichtInschrijven

Het volledig lidmaatschap is niet vereist wanneer u gebruikt wenst te maken van onze activiteiten. Het wordt echter altijd op prijs gesteld en biedt u ook enkele voordelen.
>> Meer info.

Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren (aankoop voeding, verdeling van de kamers, …), vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
>> Online inschrijven

 

Tibetaans Instituut Karma Sonam Gyamtso Ling in Schoten

Kruispadstraat 33
2900 Schoten

TEL: 00 32 (0)3 685 09 19
FAX: 00 32 (0)3 685 09 91

E-mail: tibetaans.instituut@tibinst.org

BNP Paribas Fortis: IBAN: BE63 2200 4930 2308 - BIC: GEBA BE BB

<< Terug naar het overzicht