Klik op het centrum-logo van uw keuze
image description
image description
image description

Tibetaanse schilderkunst, met Tharphen

dinsdag 31 juli 2018 - 10:30 tot vrijdag 3 augustus 2018 - 16:00

Deze praktische stage begeleid door een specialist richt zich op al wie de Tibetaanse teken-en schilderkunst in de vingers wil krijgen. Tharphen is de zoon van Gega Lama. Bij zijn vader heeft hij tien jaar lang het vak geleerd. Gega lama is een prominente meester in de Tibetaanse schilderkunst, en heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van ons instituut. Stapsgewijs geeft Tharphen een inwijding in de kunst en de techniek van het tekenen en schilderen, in de geschiedenis en de kenmerken van de Karma Gardri-stijl en in het gebruik van kleur.

Iedereen die met deze kunsttraditie wil kennismaken of zich verder wil bekwamen is welkom. Elke cursist wordt individueel begeleid door Tharphen, die zich vlot uitdrukt in het Engels, Nederlands en Frans. De meer gevorderde leerlingen krijgen instructies om met kleuren te leren werken en beginnen aan hun eerste schilderingen op doek.

 

Tekenpapier, potlood, houtskool, een liniaal, een penseel 0 of 00 en Oost-Indische inkt zijn voor deze stage onontbeerlijk.

 

Bijdrage: € 202 voor gewoon lid / € 226 voor niet-lid (voor de vier dagen, maaltijden en overnachtingen inbegrepen, op basis van een gemeenschappelijke standaardkamer).
Voor andere tarieven en ledenkortingen, zie ‘Bijdrage lidmaatschap 2018’.

<< Terug naar het overzichtInschrijven

Het volledig lidmaatschap is niet vereist wanneer u gebruikt wenst te maken van onze activiteiten. Het wordt echter altijd op prijs gesteld en biedt u ook enkele voordelen.
>> Meer info.

Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren (aankoop voeding, verdeling van de kamers, …), vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
>> Online inschrijven

 

Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy

O.N.: 431.896.359
Château du Fond l'Evêque

4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy

TEL: 00 32 (0)85 27 11 88
FAX: 00 32 (0)85 24 06 38

E-mail: yeunten.ling@tibinst.org

BNP Paribas Fortis: IBAN: BE39 2400 2910 1519 - BIC: GEBA BE BB

<< Terug naar het overzicht