Klik op het centrum-logo van uw keuze
image description
image description
image description

Leren mediteren, gratis dagactiviteit (middagmaal inbegrepen), met Lama Zeupa

zaterdag 16 juni 2018 om 10:30

 

Het is de uitdrukkelijke wens van onze lama’s om elk jaar in Yeunten Ling een gratis activiteit aan te bieden aan alle geïnteresseerden. Dit initiatief kon de afgelopen jaren op veel bijval rekenen. Wij hopen dat vele mensen ook deze keer van dit aanbod gebruik zullen maken. Een buitenkans voor wie doorgaans niet de gelegenheid heeft om deel te nemen aan de activiteiten van het instituut. We heten iedereen hartelijk welkom.
 
Lama Zeupa zal afwisselend uitleg geven en de oefensessies leiden.
Lama geeft les in het Engels. Er wordt vertaling voorzien in het Nederlands.
 
Lama Zeupa maakt sinds 1993 deel uit van ons centrum. Hij is afkomstig uit de Indische provincie Sikkim aan de grens met Tibet en voltooide zijn opleiding in het klooster van Sonada in Darjeeling in India. Na zijn driejarige retraite kwam hij naar het Westen om zich in Yeunten Ling te vestigen op vraag van Lama Karta. Lama Zeupa onderzocht jarenlang op een experimentele manier de relatie tussen lichaam en geest. Hij beheerst diverse mentale krijgskunsten die hij ook dagelijks in zijn eigen praktijk integreert. Hij staat bekend om zijn discipline, geduld en fijnzinnigheid. Na het overlijden van Lama Karta in 2013 nam Lama Zeupa de fakkel over als spiritueel directeur van onze centra. Zijn woorden en zijn leringen hebben een krachtige impact voor wat het resultaat betreft.
 
We vragen aan iedereen om zich op voorhand in te schrijven.
 
Indien u de nacht ervoor wenst te logeren in het instituut, kan dat aan de normale tarieven (kamerkeuze + avondmaal (€ 7,50) en ontbijt (€ 6,50). Gelieve wel tijdig te reserveren indien u wenst te overnachten.

<< Terug naar het overzichtInschrijven

Het volledig lidmaatschap is niet vereist wanneer u gebruikt wenst te maken van onze activiteiten. Het wordt echter altijd op prijs gesteld en biedt u ook enkele voordelen.
>> Meer info.

Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren (aankoop voeding, verdeling van de kamers, …), vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
>> Online inschrijven

 

Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy

O.N.: 431.896.359
Château du Fond l'Evêque

4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy

TEL: 00 32 (0)85 27 11 88
FAX: 00 32 (0)85 24 06 38

E-mail: yeunten.ling@tibinst.org

BNP Paribas Fortis: IBAN: BE39 2400 2910 1519 - BIC: GEBA BE BB

<< Terug naar het overzicht