Klik op het centrum-logo van uw keuze
image description
image description
image description

Shinee retraite voor gevorderden, met Lama Zeupa

maandag 9 juli 2018 - 10:30 tot zondag 15 juli 2018 - 16:00

Om vooruitgang te boeken op het pad van de meditatie is continuïteit en volharding nodig. Eens deze kwaliteiten ontwikkeld zijn, kan de meditator voor langere tijd in samadhi of meditatieve absorptie verwijlen. Deze week richt zich specifiek tot de beoefenaars die duurzaamheid beogen in hun praktijk en ernaar streven om Shinee in het dagelijks leven te verankeren. De retraite biedt u de kans om zeven dagen voluit te oefenen zonder te worden afgeleid door de gebruikelijke beslommeringen.
 
Lama geeft tijdens de ochtend van 9 juli instructies.
 
Opgelet, deze retraite van één week wordt volledig in stilte doorgebracht: er wordt niet gepraat en ook geen oogcontact gezocht.
Het is ten zeerste aanbevolen om u niet te verliezen in het lezen van boeken en laptop noch telefoon te gebruiken. Indien werkelijk nodig, kunt u deze alsnog ‘s avonds raadplegen en een sms bericht sturen.
Enkel inschrijvingen voor de volledige week kunnen aanvaard worden.
 
Lama Zeupa maakt sinds 1993 deel uit van ons centrum. Hij is afkomstig uit de Indische provincie Sikkim aan de grens met Tibet en voltooide zijn opleiding in het klooster van Sonada in Darjeeling in India. Na zijn driejarige retraite kwam hij naar het Westen om zich in Yeunten Ling te vestigen op vraag van Lama Karta. Lama Zeupa onderzocht jarenlang op een experimentele manier de relatie tussen lichaam en geest. Hij beheerst diverse mentale krijgskunsten die hij ook dagelijks in zijn eigen praktijk integreert. Hij staat bekend om zijn discipline, geduld en fijnzinnigheid. Na het overlijden van Lama Karta in 2013 nam Lama Zeupa de fakkel over als spiritueel directeur van onze centra. Zijn woorden en zijn leringen hebben een krachtige impact voor wat het resultaat betreft.
 
Bijdrage: € 371 voor gewoon lid / € 413,50 voor niet-lid (voor de zeven dagen, maaltijden en overnachtingen inbegrepen, op basis van een gemeenschappelijke standaardkamer). Voor andere tarieven en ledenkortingen, zie ‘Bijdrage lidmaatschap 2018’.

<< Terug naar het overzichtInschrijven

Het volledig lidmaatschap is niet vereist wanneer u gebruikt wenst te maken van onze activiteiten. Het wordt echter altijd op prijs gesteld en biedt u ook enkele voordelen.
>> Meer info.

Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren (aankoop voeding, verdeling van de kamers, …), vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
>> Online inschrijven

 

Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy

O.N.: 431.896.359
Château du Fond l'Evêque

4 promenade Saint Jean l'Agneau
4500 Huy

TEL: 00 32 (0)85 27 11 88
FAX: 00 32 (0)85 24 06 38

E-mail: yeunten.ling@tibinst.org

BNP Paribas Fortis: IBAN: BE39 2400 2910 1519 - BIC: GEBA BE BB

<< Terug naar het overzicht