Klik op het centrum-logo van uw keuze
image description
image description
image description

Zomerretraite voor jong volwassenen

zondag 29 juli 2018 - 17:00 tot vrijdag 3 augustus 2018 - 16:00

van zondag 29 juli (17u) tot vrijdag 3 augustus (16u).

Steeds meer jongeren uit België en daarbuiten zijn nieuwsgierig geworden naar de boeddhistische filosofie en meditatiepraktijk. Dit jongerenprogramma wil voldoen aan deze groeiende behoefte om meer over het boeddhisme te weten te komen. Tot het aanbod behoort een inleiding in de praktijk van de meditatie en de fundamenten van het boeddhisme. Je verblijft in een authentiek kader en kan genieten van een aangename atmosfeer. Dit programma biedt de perfecte kans om spiritualiteit te combineren met de levensstijl van ons jongeren. Het biedt tevens de gelegenheid om andere jongeren te ontmoeten die begaan zijn met hun omgeving en bezig zijn met innerlijke groei.

De jongerenretraite omvat:

• introductie in yoga

• introductie tot meditatie

• vrijwilligerswerk (Karma yoga - Vergeet zeker geen vuile kleren)

• een dag van volledige stilte

• een inleiding tot de hoofdprincipes van het boeddhisme

• open discussies

• uitwisselingsmomenten over hoe boeddhisme toegepast kan worden in het dagelijks leven

Dus, ben je tussen 16 en 30 jaar, ben je geïnteresseerd in Boeddhisme en heb je geen echt idee waar te beginnen om zulk een praktijk aan te vatten, dan ben je steeds welkom op deze zomerjongerenretraite. Deze retraite is georganiseerd voor jongeren, door jongeren. U kunt ons volgen op facebook voor alle aanvullende informatie betreffende het zomerprogramma (retraite) en alle andere activiteiten die doorheen het jaar voor jongeren worden georganiseerd: weekends en jongerenavonden.

Mocht u suggesties hebben of wenst u deel te nemen aan de organisatie van deze activiteiten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onze facebookpagina

 https://www.facebook.com/YP4TB/

“Young People 4 Tibetan Buddhism” of het volgend mailadres: youngsters4buddhism@gmail.com.

Bijdrage: Voor ons is het belangrijk dat dit programma financieel haalbaar is voor jongeren die nog studeren of net uit werken gaan, daarom is er een voor deze retraite een aangepaste berekening: € 184 (voor de vijf dagen, maaltijden en overnachtingen inbegrepen, op basis van een gemeenschappelijke standaardkamer).

Volgend jongerenweekend: vrijdag 28 (16u) tot zondag 30 september (16u).

Inschrijfformulier
 

<< Terug naar het overzicht


<< Terug naar het overzicht