Nieuws

Nieuw aanbod in Yeunten Ling voor individuele retraite/verblijf en groepsverblijf!

Wij bieden graag ruimte aan allen die zich willen ontplooien in een inspirerende omgeving. Deze stilteplek heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de 18de eeuw, de legende van de christelijke heilige Saint Jean l’Agneau. Het Tibetaans Boeddhistische Instituut dat er nu gevestigd is, maakt deel uit van een levende overdrachtslijn die begint in 5e eeuw vr Chr. bij de Boeddha zelf.

Tijdens een individueel verblijf bent u vrij om al dan niet deel te nemen aan het programma van dagelijkse rituelen om 7u en 18u (behalve op woensdag). Misschien hebt u een eigen praktijk zoals mindfulness of een andere vorm van meditatie of yoga die u wenst te verdiepen. Misschien hebt u bovendien behoefte aan frisse lucht en een stevige wandeling in een bosrijke omgeving. Ontspanning en training voor geest en lichaam!

Als bijdrage vragen wij € 10 per dag (leden) / € 15 per dag (niet leden), naast de gewone kosten voor logement en catering. 

Ook voor groepen, scholen en organisaties hebben we meer ruimte, met name tijdens de weekdagen.
Vele groeperingen waarderen een verblijf op een plek waar voortduren heel wat spirituele beoefening plaats vindt, een unieke stroom van positieve verdienste. Mindfulness groepen, yoga beoefenaars, coaching, team building sessies … kunnen zich laten inspireren naar eigen wens en behoefte.

Ook scholen vinden hun weg naar ons Instituut, met name voor het organiseren van de traditionele retraiteweek voor 17/18jarige studenten.
U kunt, zo u dat wenst, ook een afspraak maken met een aanwezige lama voor een onderricht of een gesprek. 
De dagelijkse bijdrage wordt in gezamenlijk overleg vastgelegd, naast de gewone kosten voor logement en catering. 

Dit aanbod geldt vooral voor de weekdagen.
Graag ontvangen we een schriftelijke aanvraag per e-mail aan yeunten.ling@tibinst.org met de volgende elementen:
* persoonlijke gegevens of informatie over de groep
* de periode of datum van aankomst en vertrek
* korte motivatie